28.01.2019

Comunicat de presă - PSD Diaspora

PSD

Președintele PSD Diaspora, Lilla Debelka, își exprimă susținerea față de poziția adoptată de Comisia Europeană în privința măsurilor luate de Austria în cazul alocațiilor pentru copiii nerezidenți ai lucrătorilor din această țară, situație care afectează numeroși cetățeni români.

Organizația PSD Diaspora consideră că această lege contravine principiilor europene comune, este discriminatorie, fapt confirmat și prin notificarea Comisiei Europene adresată oficial Austriei cu privire la deschiderea procedurii de infringement dacă această decizie nu este schimbată în decursul următoarelor 2 luni.

Președintele PSD Diaspora consideră că drepturile cetățenilor români trebuie respectate, pentru că aceștia sunt cetățeni ai Uniunii Europene și contribuie la funcționarea și stabilitatea unui sistem social, alături de lucrătorii locali, chiar dacă sunt din altă țară.

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Partidul Social Democrat respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de confidențialitate, prelucrare și protecția datelor cu caracter personal. ÎNCHIDE