02.09.2018

Dan Nica: PSD a reconfirmat că este un partid viu, în care fiecare opinie este respectată

Dan Nica, liderul europarlamentarilor PSD, subliniază că la Comitetul Executiv Național s-a văzut foarte clar că există deplină libertate de expresie în partid și că fiecare opinie este ascultată și respectată.

”Comitetul Executiv Național a demonstrat o dată în plus cât de absurde sunt acuzațiile că PSD este un partid ermetic, condus de o manieră totalitară. Cred că s-a văzut foarte bine că fiecare opinie și voce a fost ascultată. Și este și firesc! Fiecare dintre noi își dorește ce e mai bine pentru viitorul partidului și al țării, este normal să există opinii diferite, uneori divergente. Este ridicol că unii adversari interpretează aceste analize interne drept expresii ale unor fragmentări. Sub nicio formă! PSD este un partid viu, matur, și tocmai aceste analize, aceste momente de reflecție, sunt esențiale pentru ca PSD să rămână un partid puternic și unit”, arată Dan Nica.

Liderul europarlamentarilor social democrați atrage atenția că una dintre cele mai importante decizii ale CExN este aceea că PSD se va lupta prin toate mijloacele democratice ca peședintele Klaus Iohannis să nu mai câștige un nou mandat.

”Dincolo de orgoliile personale sau de partid, obiectivul nostru numărul unu în perioada următoare este buna guvernare și împiedicarea lui Iohannis de a mai face rău țării cu un nou mandat de 5 ani”, mai spune Nica.