18.05.2018

Declarație de presă a președintelui PSD Bihor Ioan Mang

Organizația PSD Bihor condamnă tentativa ticăloasă de preluare a puterii de stat exercitată la comanda Președintelui Klaus Werner Iohannis de către liderul penibil al Partidului Național Liberal, fost partid istoric al României transformat, din păcate, în partid marionetă.

PNL se compromite total și renunță să mai fie o alternativă politică democratică în România. Se transformă, în schimb, în exponentul unui sistem de putere nedemocratic și al unui mod periculos de încercare de preluare a puterii politice, fără alegeri libere și democratice, în dispreț pentru opțiunea suverană exprimată în alegeri de români. Acuzația de înaltă trădare adusă Primului Ministru al României de către măscăriciul Ludovic Orban este un gest disperat și ridicol, în același timp.

În numele întregii organizații județene PSD Bihor, ne exprimăm sprijinul necondiționat pentru Primul Ministru al României, doamna Viorica Dăncilă, pentru guvernul legitim pe care îl conduce și pentru domnul Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților și președintele Partidului Social Democrat.

Vreau să reafirm angajamentul nostru ferm și total, alături de toți membrii și simpatizanții PSD, pentru stabilitate politică și continuarea guvernării PSD-ALDE, guvernare care a dovedit că poate produce rezultate, în interesul României și al cetățenilor români.

Ioan Mang,

Președinte PSD Bihor