02.09.2018

Doina Federovici: Numai dacă suntem uniți putem îndeplini toate angajamentele asumate și putem rezista atacurilor din partea Opoziției și președintelui Iohannis

PSD

Vicepreședintele social-democrat Doina Federovici a susținut duminică după ultima ședință a Comitetului Executiv Național că PSD va continua să guverneze pentru a continua proiectele începute în interesul României.

„Este important că toți colegii și-au exprimat opinia în cadrul forurilor statutare și s-au luat decizii prin vot democratic. Numai dacă suntem uniți putem îndeplini toate angajamentele asumate și putem rezista atacurilor din partea Opoziției și președintelui Iohannis. Trebuie să realizăm că suntem în conflict cu cei care vor să dezbine această țară. Nu noi am declanșat și nu noi am întreținut acest conflict. La fiecare amenințare, jignire, minciună, manipulare din partea lor, noi vom veni cu faptă bună pe care această echipă de guvernare a făcut-o sau urmează să o facă pentru români”, a declarat Doina Federovici.

Lidera PSD Botoșani a susținut că de fiecare dată când PSD a fost la guvernare, economia României a crescut, nivelul de trai al românilor s-a îmbunătățit și nu există niciun motiv pentru care să nu se continue îndeplinirea programului asumat la alegerile din 2016.

„Ideea principală e că avem ce spune, avem enorm de multe argumente care arată că viața multor români s-a îmbunătățit sensibil în această guvernare. Sunt milioane de pensionari, milioane de salariați, mii de antreprenori, care au simțit în mod concret beneficiile măsurilor pe care le-am implementat. Aceste beneficii reale și palpabile trebuie să fie replica pe care să o dăm la orice atac politic împotriva noastră”, a adăugat vicepreședintele PSD.

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Partidul Social Democrat respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de confidențialitate, prelucrare și protecția datelor cu caracter personal. ÎNCHIDE