30.01.2019

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa: Dreapta românească nu a știut să guverneze pentru oamenii de rând

PSD

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa susţine că atacul preşedintelui Iohannis, la adresa măsurilor fiscale şi economice ale Guvernului, este unul gratuit şi influenţat de viziunea de dreapta a preşedintelui.

„Dreapta românească are un mare păcat – nu a ştiut să guverneze vreodată  pentru marea masă a cetăţenilor şi tocmai de aceea am ajuns la situaţii precum cea din 2010, când au fost tăiate salariile şi îngheţate pensiile.

Preşedintele Iohannis este, de fapt, deranjat că actualul Guvern a ştiut să ia măsuri pentru populaţie. În ordonanţa atât de discutată şi în urma căreia Dreapta plânge de grija băncilor, există o serie de măsuri cu efect pozitiv direct pentru majoritatea românilor, dar şi în economie: devansarea majorării punctului de pensie; devansarea creşterilor salariale pentru profesori; reducerea taxelor pe muncă în sectorul construcţiilor.

Guvernul este cât se poate de mult cu picioarele pe pământ. PSD întotdeauna a fost preocupat la guvernare să ajute deopotrivă simplii cetăţeni şi sectorul economic. Doar Dreapta a marşat pe politici dezbinatoare şi preşedintele Iohannis este în această paradigmă,” susţine Răzvan Popa.

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Partidul Social Democrat respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de confidențialitate, prelucrare și protecția datelor cu caracter personal. ÎNCHIDE