02.09.2018

Rovana Plumb după CEX PSD: Suntem uniți și hotărâți să ducem până la capăt programul de guvernare. Așa vom câștiga viitoarele alegeri

PSD

Președinta Organizației Femeilor Social-Democrate, Rovana Plumb, a declarat, duminică, după ultima ședință a Comitetului Executiv Național al PSD, că în urma deciziilor adoptate prin vot, coaliția de guvernare va continua să pună în aplicare punct cu punct programul prezentat românilor la alegerile din 2016.

Tot ce s-a întâmplat în Comitetul Executiv este ceva obișnuit în democrație și arată că fiecare coleg își poate exprima deschis poziția în forurile statutare ale partidului. În PSD toate deciziile sa iau prin vot. Majoritatea a decis și respectăm toți deciziile. Mergem înainte. Suntem uniți și hotărâți să ducem până la capăt programul de guvernare. Dacă nu ne lăsăm dezbinați și facem ce am promis românilor, vom câștiga și următoarele alegeri”, a declarat Rovana Plumb.

Ministrul Fondurilor Europene a susținut în cadrul CExN că membrii din echipa de conducere a partidului sunt mult mai interesați de ce se întâmplă cu salariile și pensiile, de sănătate, de educație, de programele europene, de ce se face la guvernare pentru apărarea intereselor României pe plan european, decât de atacurile care vin zi de zi din partea Opoziției și președintelui Klaus Iohannis.

Vedem în fiecare zi tentative și provocări nereușite de a dezbina acest partid, și din partea președintelui Iohannis, și din partea Opoziției, și din partea altor forțe mai puțin vizibile. Noi însă nu vom intra în acest joc politic al dezbinării. România chiar are obiective mult mai importante de realizat, iar toate aceste dispute politice sunt irelevante pentru cetățenii care ne-au votat.” a subliniat președinta OFSD.

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Partidul Social Democrat respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de confidențialitate, prelucrare și protecția datelor cu caracter personal. ÎNCHIDE