24.05.2018

Rovana Plumb: Nicio trădare nu ne va împiedica să ducem la îndeplinire programul de guvernare pentru România

Organizația Femeilor Social Democrate (OFSD) condamnă ferm decizia dezertorilor din PSD și atrage atenția că partidul rămâne unit pentru îndeplinirea programului de guvernare.

Trădătorii au impresia că pot destabiliza PSD. Se înșală amarnic! Gestul lor lipsit de onoare ne dă motive în plus să rămânem uniți pentru a duce la îndeplinire cel mai ambițios program de guvernare pe care l-a avut România în ultimele decenii! Acești dezertori trebuie să fie conștienți că sunt folosiți ca niște simple instrumente în lupta de a suprima guvernarea PSD. În momentul în care își vor fi îndeplinit scopul, vor fi înlăturați!”, subliniază Rovana Plumb,președinta OFSD.

OFSD mai atrage atenția că există presiuni enorme și se alocă foarte multe resurse pentru dezbinarea prin orice mijloace a PSD, scopul fiind împiedicarea reformelor pentru societate și democrație.