06.11.2018

Roxana Mînzatu, PSD: Indiferent de presiunile interne sau externe, PSD trebuie să rămână unit!

PSD

Vicepreședintele PSD, Roxana Mînzatu, a declarat în urma ședinței Comitetului Executiv Național desfășurat luni la Palatul Parlamentului că PSD este supus unor presiuni atât din exteriorul cât și din interiorul partidului.

„Esența democrației este legată de drepturi și obligații. Consider că avem atât dreptul de a ne spune deschis părerile cât și obligația de a ni le asuma până la capăt și a înfrunta orice consecință derivă din această asumare. Este valabil atât pentru ce se întâmplă în interiorul partidului cât și în afara lui” a declarat vicepreședintele PSD.

În legătură cu excluderile recente din partid, Roxana Mînzatu a menționat că votul împotriva unor colegi este mereu o situație neplăcută dar cel mai important este ca PSD să rămână unit în ciuda presiunilor la care este supus în ultima perioadă.

În viața oricărui partid și în special în viața celui mai mare partid din România, așa cum este PSD, există momente care sunt depășite prin proceduri democratice interne care țin de regulile pe care toți membrii trebuie să le respecte. Am făcut și fac în continuare un apel către toți colegii mei pentru consens și stabilitatea care să ne mențină în continuare pe linia corectă pe care am pornit-o împreună, aceea de a implementa un program de guvernare cu cele mai bune rezultate ale istoriei politice românești de după 1989!”, a adăugat vicepreședintele PSD.

Roxana Mînzatu a menționat de asemenea că unitatea partidului este mai presus de numele persoanelor care ocupă funcții de conducere într-un moment sau altul și că românii votează PSD pentru competența administrativă și guvernamentală dincolo de merite sau realizări individuale.

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Partidul Social Democrat respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de confidențialitate, prelucrare și protecția datelor cu caracter personal. ÎNCHIDE