15.03.2017

Sorin Grindeanu: Implicarea și loialitatea fiecărui angajat al MAI sunt vitale pentru siguranța cetățenilor și pentru sănătatea economiei

Premierul Sorin Grindeanu a participat miercuri, 15 martie 2017, la  bilanţul MAI pe anul 2017. Sorin Grindeanu a ţinut să mulţumească tuturor angajaţilor din structurile MAI pentru eforturile depuse.

"Am convingerea că nivelul de salarizare al oamenilor din acest minister trebuie să reflecte tipul de activitate pe care o desfășoară și riscurile pe care și le asumă. Trebuie să eliminăm discriminările între categoriile profesionale și să găsim soluții echitabile, în conformitate cu fondurile disponibile. Aștept de la dumneavoastră să rămâneți în continuare imparțiali, echidistanți și, mai ales, neimplicați politic. Aveți toată susținerea mea și a Guvernului României, atâta timp cât rămâneți onești în acțiune. Orice faceți, să faceți cu conștiința rolului și responsabilității pe care le aveți. Știu că nu e prea mult să vă cer să fiți un exemplu pentru comunitate. Implicarea și loialitatea fiecărui angajat al MAI sunt vitale pentru siguranța cetățenilor și pentru sănătatea economiei." a declarat Sorin Grindeanu.