16.04.2018

VIDEO Comitetul Executiv Național al Partidului Social Democrat s-a reunit la Parlament

Comitetul Executiv Național al Partidului Social Democrat s-a reunit luni, 16 aprilie 20187, la Parlament. Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat că în perioada următoare va avea loc o întâlnire la vârful conducerii partidului în care se va stabili o formă finală a Codului administrativ şi a Codului finanţelor publice locale.

"Am hotărât ca, în această săptămână, într-o zi pe care o vom comunica cel mai târziu mâine, vom organiza o întâlnire la nivelul conducerii partidului, împreună cu prim-ministrul, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei publice, cu ministrul de Finanţe, cu colegii noştri din administraţia locală, cu colegii noştri din comisiile de specialitate, pentru a finaliza punctul de vedere al PSD pe două acte normative aşteptate - Codul administrativ şi Codul finanţelor publice locale, urmând ca, ulterior, după ce PSD are un punct de vedere conturat, să avem o discuţie în coaliţie cu colegii noştri de la ALDE, care probabil că în paralel şi dumnealor îşi vor finaliza punctul de vedre. De asemenea, am avut o discuţie şi cu colegii de la UDMR să ne întâlnim şi cu dumnealor, să conturăm un punct de vedere comun şi discuţiile sunt deschise şi cu celelalte partide din Parlament pentru a finaliza aceste două acte normative importante", a precizat Liviu Dragnea după şedinţa Comitetului Executiv Naţional.