01.09.2018

VIDEO Comitetul Executiv Național al PSD s-a reunit la Neptun

Comitetul Executiv Național al Partidului Social Democrat s-a reunit sâmbătă, 1 septembrie 2018, la Neptun. Liviu Dragnea a declarat în cadrul unei conferințe de presă susținută după întâlnire că Guvernul va adopta un set de măsuri compensatorii pentru angajaţii din combinatele de creştere a porcilor care şi-au pierdut locurile de muncă ca urmare a sacrificării animalelor din cauza pestei porcine africane.

Potrivit acestuia, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, şi cel al Muncii, Olguţa Vasilescu, trebuie să pregătească, până săptămâna viitoare, pachetul de măsuri care trebuie adoptat pentru sprijinirea salariaţilor concediaţi.

"Domnul ministrul Teodorovici şi doamna Olguţa Vasilescu au primit de la doamna prim-ministru Viorica Dăncilă temă ca până la începutul săptămânii viitoare să găsească un pachet de măsuri asiguratorii pentru angajaţii care acum au rămas fără locuri de muncă din complexele de porci la care au fost sacrificate aceste animale. Au rămas pe drumuri şi nu pot fi lăsaţi aşa şi rapid vor găsi un pachet de măsuri asiguratorii şi va fi comunicat ulterior", a afirmat Liviu Dragnea.