09.05.2019

FOTO/VIDEO Partidul Social Democrat a organizat un miting electoral la Iași

Președintele PSD Liviu Dragnea a participat joi, 9 mai 2019, împreună cu secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, vicepreședintele PSD și purtător de cuvânt al PSD, Lia Olguța Vasilescu, președintele OFSD și candidat PSD la alegerile europarlamentare, Rovana Plumb, președintele PSD Iași, Maricel Popa, candidații PSD la alegerile europarlamentare Dragoș Benea, Gabriela Zoană, Tudor Ciuhodaru, Carmen Avram, vicepreședintele PSD, Doina Federovici, președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, și alți parlamentari PSD, la mitingul Partidului Social Democrat de la Iași. În discursul său Liviu Dragnea a declarat că PSD este partidul care guvernează țara în timp ce Klaus Iohannis o blochează.

"Dar vă întreb: ce ramâne la capătul acestui razboi pe care ei și l-au dorit? PSD care face, Iohannis care stă, PSD care guvernează, opoziția care frânează, PSD care dezvoltă țara și Iohannis care o blochează, PSD care eliberează justiția din ghearele politicului și ale serviciilor secrete și Iohannis care se chinuie să o țină în continuare captivă, PSD care mărește pensii și salarii, Iohannis care îi insultă pe români, PSD care oferă liniște și Iohannis care vrea conflicte de stradă, PSD care a oferit și oferă mereu siguranță și Iohannis care vrea instabilitate, PSD care vrea pacea și Iohannis care vrea cu orice preț război, un PSD care oferă și un Iohannis și cu ai lui care vrea să le ia totul înapoi. Asta ramâne după acest razboi", a susținut președintele PSD.