29.03.2018

FOTO/VIDEO Președintele PSD Liviu Dragnea și președintele CJ Vrancea Marian Oprișan au inaugurat noul bazin olimpic de înot din Focşani

Președintele PSD Liviu Dragnea și președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, au inaugurat joi, 29 martie 2018, bazinul olimpic de înot din Focşani. Liviu Dragnea a declarat după eveniment că procesul de descentralizare este întârziat şi că miniştrii din Guvern trebuie să lucreze şi pe această direcţie.

"Aceşti miniştri, membri ai Cabinetului României, când au acceptat să fie miniştri şi-au asumat tot programul de guvernare, absolut tot ce scrie în programul de guvernare, unde la loc de cinste este descentralizarea. Or, eu nu mai accept ca, după atâta timp, tot funcţionarii din ministerele respective să le pună în faţă nişte materiale care să conţină, de fapt, un şir întreg de argumente de cum şi de ce nu trebuie făcut. Şi atunci, ei au două variante foarte simple: ori susţin în continuare programul de guvernare pe care l-au asumat şi dau drumul la descentralizarea sectorială pe fiecare minister pe care îl conduc, ori dacă nu îşi asumă programul, nu mai pot sta în guvern, miniştrii" a precizat Liviu Dragnea.

Răspunzând la o întrebare a jurnaliștilor, președintele CJ Vrancea Marian Oprișan a declarat la rândul său că este mulțumit de activitatea guvernului Dăncilă. "Cred că Guvernul în ansamblu în acest moment lucrează excepțional, iar eu am o mare încredere în doamna prim-ministru Viorica Dăncilă. Nu facem remanieri la bazinul de înot olimpic." a spus Marian Oprișan.