22.07.2018

Liviu Dragnea: Când pensionarii vor avea o pensie decentă iar salariaţii salarii mari românii vor fi mai fericiţi şi mai greu de manipulat

Președintele PSD Liviu Dragnea consideră că după ce salariaţii vor avea salarii mai mari, pensionarii vor avea un venit decent, iar firmele din România vor câştiga mai bine, oamenii vor fi mai fericiţi, iar un astfel de popor va fi mai greu de manipulat.

"Cred că am înţeles de ce vor ăştia să nu mai fim noi. Pentru că începând cu 2021, când pensionarii or să aibă o pensie, zic eu, decentă şi meritată, pensie sănătoasă, când salariaţii or să aibă salarii mari, când firmele or să o ducă bine, când fermierii or să primească în fiecare an subvenţiile, atunci românii vor fi mai fericiţi. Asta înseamnă că va fi un popor mai greu de manipulat şi un popor în care mai greu se însămânţează această sămânţă a urii. Este principalul motiv pentru care ăştia nu ne mai vor. Principalul motiv şi pentru ce mi se întâmplă mie şi nu numai mie. M-am tot gândit de ce şi asta este singura explicaţie”, a precizat Liviu Dragnea duminică, 23 iulie 2017, la România TV.