24.04.2019

VIDEO Liviu Dragnea: I-am prezentat doamnei prim-ministru faptul că avem majoritate

PSD

Preşedintele PSD Liviu Dragnea, a declarat miercuri, 24 aprilie 2019, la Parlament, după şedinţa avută în coaliţie faptul că "această coaliție are în continuare majoritate foarte stabilă în Parlament şi dacă dorește să vină cu remanierea în Parlament, nu va fi niciun fel de problemă în a se aproba această modificare".

"Luni ne-am întâlnit în coaliție, eu, domnul Tăriceanu, câțiva colegi de la PSD, câțiva colegi de la ALDE și doamna prim-ministru. I-am prezentat doamnei prim-ministru faptul că această coaliție are în continuare majoritate foarte stabilă în Parlament și, dacă dorește să vină cu remanierea în Parlament, nu va fi niciun fel de problemă în a se aproba această modificare, noi având deja discuții cu colegii din ALDE și cu colegii din PSD. Doamna prim-ministru a spus luni că așteaptă să vadă ce răspuns dă domnul președinte Klaus Werner Iohannis și vorbim după aceea. După ce a ieșit domnul președinte Iohannis, doamna prim-ministru a spus că nu mai este timp pentru a efectua procedurile parlamentare în Parlament pentru a fi la votul final de astăzi și a zis că după sărbători ne întâlnim din nou și stabilim", a spus Liviu Dragnea.

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Partidul Social Democrat respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de confidențialitate, prelucrare și protecția datelor cu caracter personal. ÎNCHIDE