30.07.2018

Liviu Dragnea: Imnul Naţional al României este parte importantă a identităţii noastre ca popor

PSD

Preşedintele PSD Liviu Dragnea consideră că Imnul Naţional al României este parte importantă a identităţii noastre ca popor.

"Astăzi, se împlinesc 170 de ani de la momentul în care, la Râmnicu-Vâlcea, se intona poemul 'Un răsunet' al lui Andrei Mureşanu, devenit 'Deşteaptă-te, române!', parte importantă a identităţii noastre ca popor. Imnul Naţional al României a insuflat curaj în luptă înaintaşilor noştri în toate momentele dificile ale istoriei. Versurile Imnului Naţional ne reprezintă pe toţi şi vorbesc despre forţa de neclintit a poporului român de a-şi păstra unitatea în faţa diferitelor provocări, despre iubirea de ţară şi despre bucuria victoriilor. 'Deşteaptă-te, române!' este despre dârzenia acestui popor în apărarea valorilor, tradiţiilor şi credinţei, despre moştenirea pe care o lăsăm generaţiilor viitoare", a scris Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook.

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Partidul Social Democrat respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de confidențialitate, prelucrare și protecția datelor cu caracter personal. ÎNCHIDE