09.09.2018

Liviu Dragnea: Sunt absolut convins că Iohannis nu va mai fi preşedintele României începând cu 2019

PSD

Președintele PSD Liviu Dragnea consideră că viitorul candidat la alegerile prezidenţiale trebuie să fie din partea Coaliţiei PSD-ALDE, iar împreună cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, au căzut de acord să nu pronunţe numele candidatului până nu se fac nişte analize. De asemenea, în contextul alegerilor prezidenţiale, Liviu Dragnea consideră că Iohannis nu va mai fi preşedintele României începând cu 2019.

“Ceea ce nu pot să spun că ştiu, dar sunt absolut convins, este că Iohannis nu va mai fi preşedintele României începând cu 2019. N-a făcut nimic. Se întâmplă nişte lucruri. Cu PSD la guvernare se întâmplă nişte lucruri. Le-am vorbit şi o să le tot vorbim. Unul din motivele pentru care unii miniştri vor fi schimbaţi este proasta comunicare, pentru că sunt oameni cărora li s-a mărit pensia şi nu sunt siguri că li s-a mărit pensia. Lăsând gol spaţiul de comunicare, vin toate minciunile, şi vin cu găleata”, a precizat Liviu Dragnea.

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Partidul Social Democrat respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de confidențialitate, prelucrare și protecția datelor cu caracter personal. ÎNCHIDE