19.10.2017

Mihai Tudose: România are multe de oferit în domenii ca agricultura, industria high-tech, IT și producția industrială

Premierul Mihai Tudose a declarat joi, 19 octombrie 2017, că România are multe de oferit în domenii ca agricultura, industria high-tech, IT și producţia industrială.

"România este una dintre cele mai mândre națiuni din UE, astăzi când ne mândrim cu cea mai mare rată de creștere economică. Ne mândrim, pe lângă apartenența europeană și parteneriatul cu Uniunea Europeană, parteneriatul cu NATO, și cu aniversarea a 20 de ani de Parteneriat strategic cu Statele Unite ale Americii. Avem în România foarte multe de oferit de la potențial în zona de agricultură, până la potențialul extraordinar în industria high-tech, în IT, trecând la producția industrială, unde, din nou, ne mândrim cu o creștere de 8% față de anul trecut", a precizat Mihai Tudose la deschiderea Business Development Conference, eveniment organizat în cadrul misiunii comerciale Trade Winds 2017.