07.10.2018

VIDEO Codrin Ștefănescu: Referendumul nu a fost asumat politic; Este un eşec al românilor şi al României în general

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a afirmat duminică, 7 octombrie 2018, că referendumul de revizuire a Constituţiei nu a fost asumat politic de nimeni şi a fost o acţiune civică iar e;ecul este unul al românilor și al României.

"În primul rând, nu a fost un vot politic. Acest referendum nu a fost o chestiune asumată politic de nimeni. A fost pur şi simplu o acţiune venită în urma unei scrisori semnată de 3 milioane de români, un demers care s-a transformat în referendum. Dacă vorbim despre boicotul opoziţiei, putem spune doar că toată această acţiune nu că nu le-a ieşit, dar are un efect advers. Inclusiv modul în care s-a comportat preşedintele României, Iohannis, de parcă nu era preşedintele României, era preşedintele unei alte ţări." a declarat Codrin Ștefănescu.