05.11.2018

VIDEO Comitetul Executiv Naţional al Partidului Social Democrat s-a reunit la Parlament

PSD

Comitetul Executiv Naţional al Partidului Social Democrat s-a reunit luni, 6 noiembrie 2018, la Parlament. Președintele PSD Liviu Dragnea consideră că membrii Comitetului Executiv încearcă să să ajute partidul să reziste la toate atacurile din interior și din exterior.

"Nu cred că Comitetul Executiv Național a mai exclus pe cineva în ultima perioadă. Ultima excludere de care țin minte a fost cea a lui Valeriu Zgonea, la care eu atunci am ieșit din sală. N-am fost de acord cu ea. Acum n-am mai ieșit din sală, pentru că acum cred că a fost o măsură necesară. O spun cu tot regretul. Știu că sunt amândoi supărați, au tot dreptul să fie supărați, știu că poate sunt foarte încărcați de dușmănie și de sentimentul că poate li s-a făcut o nedreptate. Dacă au maturitatea, înțelepciunea și dacă ceea ce au spus în intervențiile lor e adevărat, atunci își vor lua un termen să se gândească că poate ceilalți 50 și ceva de colegi nu au greșit toți și nu toți și-au bazat decizia pe informații greșite sau incomplete. În situații de acest gen, ar trebui să se gândească dacă nu cumva Comitetul Executiv de azi a avut dreptate. E decizia lor ce au de gând să facă în continuare, cum să acționeze în continuare. Dacă ceea ce au spus în intervențiile lor în Comitetul Executiv de astăzi este adevărul, vor acționa într-un anume fel. Dacă vor acționa altfel, înseamnă că ce au spus astăzi sunt doar minciuni."

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Partidul Social Democrat respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de confidențialitate, prelucrare și protecția datelor cu caracter personal. ÎNCHIDE