07.05.2019

VIDEO Liviu Dragnea: Le-am spus că eu n-am nimic împotrivă

PSD

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marţi, 07 mai 2019, la Palatul Parlamentul că nu a avut nimic împotriva celor două candidaturi din partea PSD pentru funcţiile de judecător la Curtea Constituţională.

"Eu recunosc că am primit mai multe mesaje de la oameni respectabili care propuneau alţi oameni respectabili pentru a fi susţinuţi. Am primit mesaje de la alţi oameni la fel de respectabili care spuneau să nu fiu de acord cu propunerile pe care le făcuseră alţi oameni. Am vorbit cu colegii mei din conducerea grupurilor şi le-am spus: care vor dori să îşi depună candidaturile, analizaţi în funcţie de ce candidaturi vor fi primite la grup. Au fost primite cele două candidaturi. Am fost întrebat, le-am spus că eu n-am nimic împotrivă şi atât", a spus Liviu Dragnea.

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Partidul Social Democrat respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de confidențialitate, prelucrare și protecția datelor cu caracter personal. ÎNCHIDE