05.07.2018

VIDEO Liviu Dragnea: Premierul nu are niciun fel de obligație să ceară voie președintelui pentru a pleca din țară

PSD

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi, 5 iulie 2018, că premierul nu are niciun fel de obligaţie să ceară voie preşedintelui pentru a pleca din ţară şi, în acelaşi timp, Guvernul şi Parlamentul trebuie să fie înştiinţate despre concluziile unor vizite ale şefului statului pentru a putea prelua concluziile în activitatea lor.

"Eu, înainte să plec în orice deplasare externă, supun aprobării Biroului permanent al Camerei Deputaţilor. Dacă Biroul permanent aprobă plec, dacă nu aprobă nu plec. Doamna prim-ministru nu are niciun fel de obligaţie să ceară voie preşedintelui să plece undeva din ţară. În acelaşi timp, eu în permanenţă şi doamna prim-ministru în permanenţă am avut solicitări de discuţii cu preşedintele pentru a se lua nişte decizii în comun", a afirmat președintele PSD la Parlament.

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Partidul Social Democrat respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de confidențialitate, prelucrare și protecția datelor cu caracter personal. ÎNCHIDE