24.04.2019

Viorica Dăncilă: Asigurăm finanţarea pentru proiecte de investiţii prin transferul a 300 de milioane de lei

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri, 24 aprilie 2019, la începutul şedinţei de guvern că Fondul de Dezvoltare şi Investiţii devine operaţional, prin intermediul acestuia urmând să se asigure dezvoltarea "corectă" şi "echilibrată" a comunităţilor locale din întreaga ţară.

"Începând de astăzi, asigurăm finanţarea pentru proiecte de investiţii prin transferul a 300 de milioane de lei de la Ministerul Finanţelor Publice la Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză. Sunt bani pe care Guvernul PSD-ALDE îi pune la dispoziţia primăriilor şi universităţilor pentru a dezvolta proiecte pentru cetăţeni, vorbim despre creşe, grădiniţe, şcoli, spitale, infrastructură rutieră, proiecte de alimentare cu apă, gaze şi electricitate şi orice alte investiţii de care oamenii au nevoie", a spus Viorica Dăncilă.