13.06.2018

Viorica Dăncilă: Cifrele INS arată că măsurile luate de Guvern şi-au atins scopul: Mai mulţi bani în buzunarele cetăţenilor

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri, 13 iunie 2018, că datele comunicate de Institutul Naţional de Statistică la începutul săptămânii arată că măsurile pe care Guvernul le-a luat au fost cele bune şi şi-au atins scopul - mai mulţi bani în buzunarele românilor.

"Datele Institutului Naţional de Statistică publicate la începutul acestei săptămâni arată că măsurile pe care le-am luat şi pe care vom continua să le luăm au fost cele bune şi şi-au atins scopul, mai mulţi bani în buzunarele cetăţenilor. Să ne uităm un pic la cifre, câştigul salarial mediu net a crescut în aprilie 2018 cu 14,7% faţă de luna aprilie a anului trecut, iar puterea de cumpărare a crescut cu 9%, potrivit datelor transmise de Institutul Naţional de Statistică", a afirmat premierul în cadrul ședinței săptămânale de guvern.