09.01.2019

Viorica Dăncilă: România a înregistrat în anul 2018 o creștere economică și sustenabilă

PSD

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri că România a înregistrat în anul 2018 o creştere economică ridicată şi sustenabilă. 

"Preluarea preşedinţiei are loc în contextul în care România a înregistrat în anul 2018 o creştere economică ridicată şi sustenabilă. Am să vă dau câteva date care să confirme acest lucru, şi anume România se situează printre primele state membre în UE din perspectiva avansului economic. Rata de creştere pentru primele 9 luni ale anului 2018 a fost de 4,2%, dublu avansului economic al Uniunii Europene de 2,1%. Această creştere se adaugă avansului de 7% înregistrat în anul 2017", a explicat Viorica Dăncilă, la începutul şedinţei de guvern.

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Partidul Social Democrat respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de confidențialitate, prelucrare și protecția datelor cu caracter personal. ÎNCHIDE