05.11.2018

Viorica Dăncilă: România are un mediu de afaceri atratctiv, îmbunătățit prin schimbări legislative recente

PSD

Premierul Viorica Dăncilă a participat luni, 5 noiembrie 2018, la un forum de afaceri organizat la Muscat, în Sultanatul Oman, context în care a afirmat că România are un mediu de afaceri atractiv, îmbunătăţit prin schimbări legislative recente.

Premierul Viorica Dăncilă a arătat că, în calitate de stat membru al UE, România este interesată să stabilească punţi comerciale solide între Uniunea Europeană şi statele din Golf, care să beneficieze de un fundament robust pentru extinderea relaţiilor bilaterale.

"Şeful Executivului a prezentat oportunităţile importante de investiţii oferite de România, expertiza tehnologică în domenii precum agricultura, turismul, transporturile, educaţia, sănătatea, cercetarea şi inovarea şi a arătat că România are un mediu de afaceri atractiv, îmbunătăţit prin schimbări legislative recente, precum cele aduse legii privind parteneriatul public-privat", arată Executivul.

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Partidul Social Democrat respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de confidențialitate, prelucrare și protecția datelor cu caracter personal. ÎNCHIDE